Subaru Pick-up 1800Type : -
Bouwjaar : 1984
Modeljaar : -

Motor : EA81
Aandrijving : -
KM Stand : 102.000
Banden : -
Modificaties : -

Eigenaar : Marcel Vaassen
In Bezit Sinds : 7 Januari 2006
Subaru (brat) Pick-up 1800 4wd
ik heb met veel plezier 16 jaar geleden in een 1600 4wd combie gereden, waar ik een ander dachboard in had gezet van een glf, 2 dubbele carburators op heb gezet waarmee die aardig liep, lm velgen, en nog wat kleine dingen, maar door de slechte staat is die helaas de sloop op beland. (mijn huidige vrouw vond dat ding maar niets en was blij dat die weg was)
ik ben al 15 jaar opzoek geweest naar een subaru pick-up (en 2 x is me eentje langs de neus gegaan, een beige en een rode, die rode een kennis overigens heeft)
ik heb toen maar een witte combie 1800 4wd met verhoogtdak gekocht, maar deze is terug naar het bedrijf gegaan omdat die zoveel mankementen vertoonde, dat ik bang in hem werd, en heb deze ingeruild op een groene 1800 4wd combie met digitaal dachboard, maar die heb ik niet lang gehad, omdat een kennis die graag wilde hebben, en heb ik me een toyota tercel 4x4 station gekocht.

ik ben altijd naar zo,n pick-upje blijven zoeken, totdat ik een paar weken terug eentje op speurders zag staan , waar ik een bod op heb gedaan, en hem daar ook gekocht heb. hij heeft wel wat deukjes, maar dat komt bij de spuitbeurt wel in orde

volgens kennisen zouden er nu momenteel in limburg 3 of 4 geschorst of zonder kenteken zijn. volgens zeggen is die van mij de nog enigste rijdende pick-up, maar dat weet ik niet zeker ik wil hem wel graag in ere en rijdend houden.Terug

Organisatie of vragen: Albert Dolleman. Over deze site: Webmaster.
Powered by GetYourWeb.nl